O nama

Obrt za usluge i savjetovanje“ VAŠ DOM “ je u funkciji od 21.7.2021 god., a djelatnosti su: posredovanje u prometu na nekretnine, usluge održavanja i uređenja okućnica i nekretnina, usluge procijene nekretnina i  savjetovanja vezano za nekretnine te istraživanje tržišta, iznajmljivanje i upravljanje vlastitim nekretninama ili nekretninama uzetim u zakup.

Pored ovih usluga agencija preko svojih posrednika vrši usluge financijskig savjetovanja vezano za kupovinu nekretnine, usluge energetskog certificiranja, sve usluge arhitekta, geodetske usluge, usluge osiguranja te pravnog savjetovanja od strane odvjetničkog društva.

Vlasnik obrta je Josip Bakula iz Novaka, Sveta Nedelja.

Vlasnik ima dugogodišnje iskustvo u prodaji, a iskustvo u posredovanju je stekao u agenciji Remax u kojoj je radio 4,5 godina i stekao veliko iskustvo i znanje u prodaji i posredovanju nekretninama.

Agencija pored oglašavanja na svim relevantnim oglasima u Hrvatskoj oglašava na vodećim oglasima u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Češkoj ,BiH te Srbiji.

Josip Bakula je licencirani agent sa položenim stručnim ispitom od 2019 god pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori, klasa: 133-01/19-01/136
Svakom klijentu pristupamo maksimalno profesionalno i odgovorno štitići ih pravno ali i pružajući im najbolju uslugu i informaciju.

Naš moto je “ZADOVOLJNI KLIJENT JE NAJBOLJI KLIJENT”


OPĆI UVJETI POSLOVANJA
ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA
UVJETI KORIŠTENJA